Nieuws

Playtime bij Watergames and More

Vanaf nu beschikbaar bij Watergames & More: glijbanen en speeltoestellen van Playtime. Playtime is een internationale marktleider op het gebied van soft play waterspeeltoestellen.

Veel mogelijkheden

Er zijn diverse Playtime producten die in elk zwembad tot hun recht zullen komen. Zo zijn er Slides: prachtige kleurrijke glijbanen die kinderen zullen verbazen en verwonderen. Glijden vanaf een zandkasteel of een orka, het kan allemaal. Met Climbers kunnen kinderen heerlijk op avontuur. Ze klimmen op krokodillen, schildpadden of een zeepaardje. Climbers kunnen bovendien uitgerust worden met een sproei-installatie voor extra interactiviteit.

Floatables zijn drijvende speeltoestellen die aan de bodem van het zwembad worden verankerd. Drijven op een schildpad, slang of een boomstam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met het Water Walk System worden Floatables extra spannend. Over het bad wordt een klimnet geplaatst waar bezoekers zich aan vast kunnen houden. Zo kunnen ze over leliebladen, houtblokken of andere Floatables heen lopen.

Zacht en duurzaam

De speeltoestellen van Playtime zijn niet alleen mooi, ze zijn ook zacht. Waar andere producenten harde glasvezelversterkte polyester speeltoestellen leveren voegt Playtime een unieke schuimlaag toe. Deze softplay-schuimlaag maakt de speeltoestellen zacht en veerkrachtig. Hierdoor voelen kinderen zich direct thuis op de toestellen en spelen zij bovendien ook veiliger.

Alle Playtime toestellen zijn bovendien extra duurzaam. Alle toestellen zijn afgewerkt met een unieke chemicaliën-bestendige hoogglans coating. Deze HydroTuff-laklaag beschermt het product zodat het jarenlang mooi en kleurvast blijft, zelfs in een chloorrijke omgeving.

Eenvoudige implementatie

Een goed ontwerp staat aan de basis van succes bij elk nieuwbouw en renovatieproject. Met Playtime wordt het ontwerpen van een zwembad eenvoudiger dan ooit tevoren. Wij kunnen de gewenste Playtime toestellen direct intekenen in uw DWG-zwembadontwerp. Ook stellen wij architecten in staat de Playtime toestellen in DWG-formaat te ontvangen zodat zij deze ook zelf direct kunnen intekenen. Het ontwerpen en realiseren van een uitdagend zwembad was nog nooit zo eenvoudig!

Compleet en sleutelklaar

Alle Playtime speeltoestellen zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd met alle toebehoren. Watergames & More biedt u bovendien de mogelijkheid tot een volledige sleutelklare oplevering, wij nemen dan al het werk voor u uit handen.

Alle Playtime toestellen zijn bovendien volledig aanpasbaar en ook compleet maatwerk is mogelijk. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden.  Heeft u interesse gekregen in de producten van Playtime? Bekijk dan de productpagina of neem direct contact met ons op!

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact