Nieuws

Nieuwe waterspeeltuin Zoetermeer: Discovery Stream

Watergames & More realiseert een Discovery Stream in Zoetermeer. Een Discovery Stream is een interactief Spray Park waarin een spannende waterstroom centraal staat. Deze stroom is voorzien van diverse speelelementen die de loop van het water kunnen beïnvloeden. Door sluizen en dammen te openen of te sluiten is er voor iedereen altijd van alles te beleven.

De nieuwe Discovery Stream wordt gerealiseerd bij wijkspeelplaats het Zalkerbos. Hiermee ontstaat het allereerste openbare Spray Park van Nederland. Zoetermeer heeft straks een unieke recreatielocatie in handen. Zo kan iedereen straks onbeperkt genieten van al het moois dat water te bieden heeft.

De mogelijkheden van een Discovery Stream zijn eindeloos. Het object is te plaatsen als onderdeel van een groter Spray Park of als een opzichzelfstaande attractie. De baan heeft een modulair ontwerp en kan dus eenvoudig geheel naar wens opgebouwd worden. Ook is er een ruime keuze uit elementen die in de baan geïntegreerd worden. Het is eventueel ook mogelijk deze stuwelementen los te plaatsen in een eigen maatwerk waterbaan.

De waterbaan kan op een verhoging, op de grond of zelfs verzonken geplaatst worden. De baan kan standaard blauw, zand- en steenkleurig opgeleverd worden. Het traject bestaat altijd uit een start- en eindelement en diverse bochtelementen. Vanaf de spring stroomt het water door bochten en weirs (stuwdam-elementen) naar het ocean¬-element.  Uiteraard kan de Discovery Stream daarnaast verder aangevuld worden met fonteinen, waterbogen en extra speeltoestellen. Naast buitenrecreatie is een Discovery Stream is ook bijzonder geschikt voor plaatsing in binnenzwembaden.

Watergames & More staat voor kwaliteit, veiligheid en de mogelijkheid tot sleutelklare totaaloplossingen. Een speelplaats in de openbare ruimte stelt extra eisen aan de duurzaamheid en kwaliteit van het product. Alle speeltoestellen van Waterplay zijn uitvoerig getest, duurzaam en veilig. De baan zelf is gemaakt van glasvezelversterkt polyester en gegoten in beton. Zo ontstaat een waterspeeltuin die jarenlang speelplezier zal bieden voor jong en oud.

Heeft u interesse gekregen naar de vele mogelijkheden die een Spray Park u zou kunnen bieden? Of bent u benieuwd naar onze andere expertises op gebied van waterrecreatie? Neem dan gerust contact met ons op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact