Nieuws

Nieuwe waterglijbaan zwembad Laken in Brussel

Watergames & More realiseert een spectaculaire nieuwe waterglijbaan voor zwembad Laken in Brussel. Na een renovatie van anderhalf jaar zal het bad medio juni weer opengaan voor het publiek. Wij zijn trots hier een bijdrage aan te kunnen leveren met een hoogwaardige waterglijbaan van ons premium eigen merk.

De glijbaan begint op een hoogte van ruim vier meter. De eerste helft van de glijbaan bestaat uit open elementen. Halverwege het traject zit een bocht. Omdat de snelheid vanaf hier kan oplopen is de rest van de baan opgebouwd uit gesloten elementen. Een echte eyecatcher is het laatste stuk van acrylaat. Dit element wordt namelijk volledig transparant. Dankzij dit doorzichtige onderdeel kunnen bezoekers op een veilige wijze kijken hoe anderen door de glijbaan heen gaan.

Waterglijbanen van Watergames & More zijn volledig aanpasbaar en inpasbaar in elk zwembad. Ook de waterglijbaan in zwembad Laken is geheel op maat gemaakt. Zo zijn de elementen van de glijbaan voorzien van verschillende kleuren. Hierbij is de architect van het zwembad nauw betrokken geweest. Zo past de glijbaan straks ook esthetisch perfect binnen het gerenoveerde zwembad.

Al onze glijbanen worden op één locatie en in eigen beheer gefabriceerd. Hiermee staan we garant voor een hoogwaardig eindproduct. Bovendien zijn onze glijbanen extra duurzaam omdat wij gebruiken maken van het ‘hand lay-up’ productieproces. Hierdoor ontstaat een supersterk lichtgewicht polyester dat de basis vormt van al onze glijbanen.
Wij denken graag met u mee van concept tot oplevering. Onze maatwerkoplossingen garanderen dat uw nieuwe glijbaan straks perfect past bij uw zwembad. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Zo kunnen alle elementen, ook de stalen constructiedelen, in diverse kleuren geleverd worden. Ook kan elke glijbaan uitgebreid worden met diverse interactieve multimedia- en daglicht effecten.

Heeft u interesse gekregen in onze waterglijbanen en bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Bekijk dan eens onze glijbaanproductpagina of neem contact met ons op!

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact