Nieuws

Nieuwe Pendulum waterglijbaan op Mallorca

Op het Spaanse eiland Mallorca hebben wij in opdracht van Viva Hotels and Resorts een gloednieuwe GoH2O waterglijbaan gerealiseerd. Met veertien hotels en appartementencomplexen op Mallorca en Minorca zijn Viva Hotels een bekende naam op de Balearen.

De nieuwe Pendulum GoH2O waterglijbaan heeft de vorm van een klassieke staande klok. Dankzij deze unieke U-vorm kun je op en neer glijden totdat je geleidelijk tot stilstand komt. Deze nieuwe glijbaan is een maatwerkoplossing gebaseerd op de GoH2O Shocker.

GoH2O is ons eigen premium merk waterglijbanen. Alle GoH2O waterglijbanen worden geheel op maat gemaakt en zijn geschikt voor ieder zwembad, hotel of pretpark. GoH2O staat voor spannende, spectaculaire en comfortabele waterglijbanen.

Kiezen voor GoH2O is kiezen voor topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Dankzij het arbeidsintensieve hand lay-up productieproces is ons polyester duurzaam en van de hoogste kwaliteit.

Watergames & More staat voor kwaliteit en een sleutelklare oplevering. Van concept tot oplevering denken wij graag met u mee. Dankzij onze maatwerkoplossingen kunnen we voor iedere locatie een passende glijbaan realiseren. Alle onderdelen, zowel kunststof als staal, kunnen in elke kleur en vorm geleverd worden.

Heeft u interesse gekregen in onze waterglijbanen en bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Bekijk dan eens onze GoH2O productpagina of neem direct geheel vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op
Nieuwsbrief