Nieuws

Nieuwe Pendulum waterglijbaan op Mallorca

Op het Spaanse eiland Mallorca hebben wij in opdracht van Viva Hotels and Resorts een gloednieuwe waterglijbaan gerealiseerd. Met veertien hotels en appartementencomplexen op Mallorca en Minorca zijn Viva Hotels een bekende naam op de Balearen.

De nieuwe Pendulum waterglijbaan heeft de vorm van een klassieke staande klok. Dankzij deze unieke U-vorm kun je op en neer glijden totdat je geleidelijk tot stilstand komt. Deze nieuwe glijbaan is een maatwerkoplossing gebaseerd op de Shocker.

Al onze waterglijbanen worden geheel op maat gemaakt en zijn geschikt voor ieder zwembad, hotel of pretpark. Ons merk staat voor spannende, spectaculaire en comfortabele waterglijbanen.

Kiezen voor Watergames & More is kiezen voor topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Dankzij het arbeidsintensieve hand lay-up productieproces is ons polyester duurzaam en van de hoogste kwaliteit.

Watergames & More staat voor kwaliteit en een sleutelklare oplevering. Van concept tot oplevering denken wij graag met u mee. Dankzij onze maatwerkoplossingen kunnen we voor iedere locatie een passende glijbaan realiseren. Alle onderdelen, zowel kunststof als staal, kunnen in elke kleur en vorm geleverd worden.

Heeft u interesse gekregen in onze waterglijbanen en bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Bekijk dan eens onze productpagina of neem direct geheel vrijblijvend contact met ons op!

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact