Nieuws

Nieuwe generatie waterglijbanen dient zich aan

Een waterglijbaan zorgt voor spanning en plezier. De glijbaan is misschien wel het meest spectaculaire deel van een zwembad. Voor veel gasten is het de belangrijkste reden om naar het zwembad te komen. En hoe grootser de glijbaan, hoe meer mensen erop afkomen. Watergames & More heeft een ruime ervaring met het ontwerpen, opleveren en plaatsen van waterglijbanen van alle soorten en maten.

Naast een traditionele waterglijbaan kunnen wij ook hypermoderne, interactieve glijbanen realiseren. Zo kan de glijbaan uitgerust worden met LED display segmenten. Hiermee is het mogelijk om tekst, afbeeldingen of zelfs bewegende beelden te tonen binnen de glijbaan.

Er is ook een interactief aanraakspel mogelijk. Dan worden er bijvoorbeeld doelen getoond die de bezoeker kan aanraken. Op het einde van de glijbaan krijgt hij op een scherm zijn score te zien. Een extra uitdaging die de gasten eindeloos veel speelplezier zal geven.

Het is ook mogelijk de glijbaan uit te rusten met een actiecamera. Deze camera maakt automatisch actiefoto’s die de bezoekers op een scherm aan het einde van de glijbaan te zien krijgen. Deze foto kunnen zij dan direct delen op bijvoorbeeld Facebook of Twitter.

De interactieve mogelijkheden gaan zelfs nog verder. Displays, lichten en andere elementen in de glijbaan kunnen meerdere programma’s bevatten. De bezoeker kan met één druk op de knop een compleet andere glijbaanervaring selecteren. De ene keer zal hij glijden door een buis met een sterrenhemel en de volgende keer door een buis met flitsende kleuren of door een prachtig Alpenlandschap. Zwembad de Duker was in 2012 het eerste zwembad van Nederland waar een dergelijk systeem door ons is opgeleverd.

Watergames & More heeft een ruime ervaring bij het ontwerpen, realiseren en opleveren van diverse waterglijbanen. De mogelijkheden van onze multimedia-effecten zijn praktisch eindeloos. De meest sensationele ideeën kunnen wij realiseren dankzij onze eigen engineering. En ongeacht hoe eenvoudig of geavanceerd de waterglijbaan ook wordt, dankzij onze superieure kwaliteit zijn duurzaamheid en veiligheid altijd gegarandeerd.

Onze glijbanen hebben een aantal grote voordelen. Zo zijn onze glijbanen vrij van de onhygiënische en onderhoudsgevoelige zijnaden die waterglijbanen doorgaans hebben. Bovendien werken we enkel met het beste polyester dat gemaakt wordt op basis van het zogenoemde hand lay-up proces. De polyesterelementen zijn verkrijgbaar in ruim 200 diverse kleuren uit het RAL kleursysteem. Ook de staalelementen kunnen met poedercoating van een passende kleur worden voorzien.

Dankzij onze ruime ervaring bieden wij complete maatwerk totaaloplossingen aan. Wij denken mee van concept tot oplevering. Hierbij kunnen wij delen, of zelfs het gehele traject, verzorgen. Vrijwel elke vorm, lengte of thema waterglijbaan is mogelijk. Veiligheid staat hierbij voorop. Voordat we overgaan tot productie toetsen we het ontwerp zodat het, te allen tijde, in overeenstemming is met de geldende wet- en regelgeving.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer informatie over onze expertise op het gebied van waterglijbanen? Heeft u al een idee of zoekt u inspiratie? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk de productpagina. Wij denken graag met u mee. Al onze maatwerkoplossingen staan garant voor een succesvolle, veilige en spectaculaire waterglijbaan waar al uw bezoekers van zullen genieten.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact