Nieuws

Nieuw bij Watergames and More: Pocket Spray Parks

Spray Parks zijn de internationale sensatie van duurzame en interactieve waterspeelplaatsen. Met de nieuwe Pocket Spray Parks wordt de realisatie van een Spray Park eenvoudiger en aantrekkelijk dan ooit tevoren.

Het geheim van een Pocket Spray Park is de unieke alles-in-één Eco Activator. Dit maakt het mogelijk een Spray Park te realiseren zonder waterbehandelingsinstallatie, zonder stroomvoorziening en zonder Manifold en Controller (kleppenregister en regeltechniek).

De Eco Activator is een compacte zuil met een grote knop om het park te activeren. Het bevat tevens alle techniek die nodig is om het Pocket Spray Park te laten draaien. Sluit het Pocket Spray Park eenvoudig aan op de reguliere waterleiding en de waterpret kan beginnen.

Een Pocket Spray Park is in alle opzichten een volwaardig Spray Park en wordt opgebouwd met dezelfde elementen als een normaal Spray Park. Door fonteinen, waterbogen, speeltoestellen en sproei-installaties te combineren ontstaat een waterspeeltuin die constant zal verrassen.

Omdat er gebruik gemaakt wordt van leidingwater is er een maximumdoorvoervermogen van 100 liter per minuut. Dit komt in de praktijk neer op een Spray Park van maximaal 120m2 met één hoog element en drie tot vijf kleine elementen.

Door de eenvoudige installatie en relatief lage investeringskosten is een Pocket Spray Park uitermate geschikt voor openbare wijkparken en campings. Elk speelveld en elke waterspeelplaats wordt aantrekkelijk en uitdagend dankzij een Spray Park.

Investeren in een Spray Park is investeren in duurzame en professionele speeltoestellen. Alle elementen zijn gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van speciale Super Durable Tiger Drylac-poedercoating die jarenlang kleurvast blijft.

Watergames & More heeft een ruime ervaring met het leveren en plaatsen van Spray Parks in Noord- en West-Europa. Wij bieden totale sleutelklare- en maatwerk oplossingen voor elke locatie en ieder budget.

Heeft u interesse gekregen naar de vele mogelijkheden die een Spray Park u zou kunnen bieden? Bekijk de Spray Parks productpagina of neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact