Nieuws

Meet Watergames and More at the EAS in Barcelona!

Watergames & More is dit najaar te vinden op een aantal Europese beurzen, waaronder de Euro Attractions Show (EAS) in Barcelona! De beurs vindt plaats van 20 tot en met 22 september in het Fira Barcelona Gran Via Convention Centre. Wij zullen tijdens deze beurs de glijbanen van ons eigen merk tentoonstellen: GoH20. Ook kunnen we u alles vertellen over Spray Parks en Aquaglide.

Alle wereldleiders op het gebied van amusement en entertainment komen bij elkaar op de EAS in Barcelona, om hun nieuwste producten te presenteren. Wij van Watergames & More zullen tijdens deze beurs ons eigen merk waterglijbanen presenteren: GoH20. De waterglijbanen zijn zeer onderhoudsvriendelijk, van hoogwaardige kwaliteit en duurzaam. De waterglijbanen zijn beschikbaar voor ieder budget, van kleinschalige zwembaden tot grote, internationale entertainmentparken!

Spetterende beleving voor jong en oud

Jong en oud genieten van een spetterende beleving in de glijbaan door spectaculaire licht- en geluidseffecten. De waterglijbanen van GoH20 zijn interactief, veelzijdig en razendsnel. Er zijn verschillende uitvoeringen met namen als: SuperSlider, Challenger, Thrillseeker en WaveRider. De interactieve elementen in de glijbanen maken de rit bijzonder en spetterend, voor elke leeftijd.

GoH20 waterglijbaan Frijbad Soimare

Een mooi project waar we u graag over vertellen, is de waterglijbaan in Frijbad Solimare (Duitsland). Deze glijbaan is een maatwerk GoH20 waterglijbaan, geïnspireerd op de GoH20 Superslider. Er zijn technieken toegepast voor extra comfort, zo is er onder andere een bandenlift die de banden na gebruik automatisch naar boven brengt. Dit systeem is niet alleen heel gemakkelijk, maar ook veilig! Een overvol trappenhuis behoort hiermee tot het verleden.

Ontdek waterplezier met Spray Parks

Op de beurs kunnen we u ook alles vertellen over de Spray Parks. Een mooi voorbeeld van een recent project is het interactieve Spray Park voor Camping De Krim op Texel. Met een oppervlakte van 100m2 is er genoeg ruimte voor kinderen om eindeloos te spelen met de interactieve waterspeeltoestellen. Het Spray Park is geheel in het thema ‘Texel’ uitgevoerd, met afbeeldingen en toestellen in de vorm van schapen, meeuwen, zeehonden, duingras en een vuurtoren, allen omdat ze zo typerend zijn voor het Texelse landschap.

Echte avonturiers vinden uitdaging met Aquaglide

Heeft u een stoer en avontuurlijk publiek? Bied hen uitdaging en plezier met de elementen van Aquaglide! De opblaasbare elementen kunnen naar eigen wens gecombineerd worden tot een unieke hindernisbaan. Hiermee voorziet u niet alleen volwassenen van stoer vertier, maar ook jongeren. Op onze stand vertellen we u er graag meer over!

Kom langs en maak kennis met Watergames & More in Barcelona!

Euro Attractions Show (EAS)
Fira Barcelona Gran Via Convention Centre
Barcelona
Watergames & More: Stand 110

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact