Nieuws

Lopen over water met Playtime

Met het Water Walk Systeem van Playtime wordt elk zwembad een avontuurlijk speelparadijs. In het zwembad worden diverse drijvende speelobjecten geplaatst, floatables genoemd. Over het zwembad wordt een klimnet gespannen waar bezoekers zich aan kunnen vasthouden terwijl ze hun evenwicht bewaren en over de floatables heen lopen.

Thematisering

Een Water Walk Systeem bestaat uit vier pilaren, een klimnet en diverse floatables. Er zijn diverse modellen beschikbaar die bij ieder denkbaar thema tot hun recht komen. Het is bovendien mogelijk de bestaande ontwerpen geheel naar wens aan te passen. Ook volledig maatwerk is mogelijk. Professionele Playtime ontwerpers kunnen van elke schets, idee of concept eenvoudig een passend speeltoestel maken.

Voor vrijwel ieder zwembad is een passende Water Walk oplossing te realiseren. Het systeem is zowel binnen als buiten te plaatsen. Een floatable heeft een doorsnede van ongeveer één meter. Hoe groter de lengte waarover het klimnet wordt gespannen, hoe meer floatables er geplaatst kunnen worden.

Standaard is voorzien in drie pakketten (small, medium en large) voor lengtes tussen 6 en 9 meter. Het eerste pakket bevat vier floatables, het middelste pakket vijf en het derde pakket zes. Deze pakketten zijn slechts een indicatie, voor elk zwembad is een passende oplossing te realiseren.

Lopen over krokodillen, houtblokken of leliebladen? Het is maar een van de vele mogelijkheden. Ook het klimnet is eenvoudig aan te passen in zowel kleur als vorm. De pilaren kunnen in elke vorm en kleur geleverd worden. Het is zelfs mogelijk een compleet vrij ontworpen klimnetconstructie te realiseren zodat er vanuit drie of zelfs vier verschillende richtingen over het water gelopen kan worden.

Zacht en duurzaam

De floatables van Playtime hebben een unieke zachte eigenschap. De basis van de speelobjecten is een glasvezelversterkte kern. Aan deze kern voegt Playtime vervolgens een unieke schuimlaag toe. Deze Softplay-schuimlaag maakt de speeltoestellen indrukbaar zacht. Dit maakt de toestellen veilig, comfortabel en kindvriendelijk.

Alle toestellen zijn afgewerkt met Hydrotuff, een unieke chemicaliënbestendige coating. Deze speciale laklaag zorgt dat het product jarenlang mooi en kleurvast blijft, zelfs in een chloorrijke omgeving.

Sleutelklaar en maatwerk

Het ontwerpen van een zwembad was nog nooit zo eenvoudig. Stuur uw DWG-ontwerp in en wij tekenen de gewenste Playtime speeltoestellen direct in op de bestaande bouwtekening. Architecten kunnen ook alle speelobjecten in DWG-formaat ontvangen zodat zij deze zelf kunnen intekenen.

Alle Playtime speeltoestellen zijn eenvoudig te installeren en worden compleet geleverd met alle toebehoren. Bij de installatie kan het water zelfs gewoon in het zwembad blijven. Watergames & More biedt u bovendien de mogelijkheid tot een volledige sleutelklare oplevering, wij nemen dan al het werk voor u uit handen.

Heeft u interesse gekregen in de producten van Playtime? Bekijk dan de productpagina of neem direct contact met ons op!

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact