Nieuws

Interessante en waardevolle dag op de ZwembadBranche dag

Op woensdag 5 oktober waren wij van Watergames & More aanwezig op de ZBB in DeFabrique in Utrecht. De gehele zwembadbranche was hierbij aanwezig om te netwerken en kennis te nemen van de laatste ontwikkelingen in de sector. Het was een goed weerzien van klanten en leveranciers. Uw laatste kans om ons te ontmoeten is in november, dan staan we op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg.

Tijdens de ZBB hebben we de gelegenheid gekregen om bezoekers te laten zien hoe ze het meest uit hun zwembad kunnen halen. Zowel grote als kleine zwembaden ontdekten passende watertoestellen voor hun zwembad. Door de flexibiliteit die wij kunnen bieden op het gebied van thematisering en maatwerkproducten, sluit een nieuw toestel altijd aan op de look-and-feel van het zwembad. Er is immers niets mooiers dan een volledig gethematiseerd zwembad of waterpark, dat één geheel is!

Recreatie Vakbeurs, Hardenberg

Volgende maand zijn we te vinden in Hardenberg, waar gedurende drie dagen de Recreatie Vakbeurs zal plaatsvinden. Deze beurs is gericht op alle bedrijven die actief zijn in de verblijf- en dagrecreatiebranche. Van 8 t/m 10 november zullen bedrijven uit alle hoeken van de sector hun diensten en producten demonstreren. Ook wij laten u graag zien hoe de producten van Watergames & More het verschil kunnen maken voor uw recreatiepark!

De publiekstrekker voor de herfstvakantie

Tijdens de beurs helpen we u graag om zo veel mogelijk klandizie te krijgen. Een van de producten die u hiervoor kunt inzetten, is Aquaglide. De opblaasbare elementen kunnen zowel buiten als binnen geplaatst worden, waardoor u het hele jaar kunt genieten van waterpret. De Aquaglide van Watergames & More is gemaakt van meerlaags PCV, de hoogste kwaliteit materiaal voor opblaasbare speeltoestellen. Uw bestelling wordt binnen één week geleverd, ideaal dus om uw bezoekers te vermaken in de herfstvakantie!

Stoere uitdaging met GoH20 waterglijbanen

Laat uw bezoekers de strijd met elkaar aangaan! De innovatieve waterglijbanen van ons merk GoH20 zijn uitgerust met spectaculaire geluids- en lichteffecten, die voor een spetterende beleving zullen zorgen bij uw badgasten. Door de toevoeging van een spannend wedstrijdelement zijn de kinderen wel even zoet met het verbeteren van hun score.

Een feestelijk waterballet

Spray Parks zijn de ultieme waterspeelplaats voor de kleintjes. De veilige, platte vloer biedt ruimte aan waterkanonnen, dynamische grondspuiters en waterfonteinbogen met interactieve elementen. Zo kunnen ook kinderen tussen de 4 en 10 jaar genieten van ongeremde waterpret in een veilige omgeving. Door de zuinige installaties bespaart u ook nog eens water en geld. Kom langs en vraag naar de mogelijkheden! U bent van harte welkom.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact