Nieuws

Grootste Spray Park Europa bij Molecaten Bosbad Hoeven

Watergames & More bouwt bij Molecaten Bosbad Hoeven het grootste Spray Park van Europa. Nog dit seizoen biedt de unieke interactieve waterspeelplaats ruim 900 m² waterspel voor alle leeftijden. Daarom bestaat het Spray Park ook uit twee zones: één voor peuters en kleuters, en één voor oudere kinderen.

De zone voor de jongste kinderen is uitgevoerd in de, afgelopen najaar geïntroduceerde, Grasslands Series. Het is een, door de natuur geïnspireerde, wereld vol wonderen. Planten, vriendelijke insecten en een Discovery Stream bieden hier eindeloos speelplezier.

De vloer wordt bij deze zone afgewerkt met PolySoft (een zachte, maar zeer duurzame toplaag). Niet alleen kan het thema van de Grasslands Series daardoor volledig worden doorgevoerd in de vloer, ook is het gevoel aan de voetjes en knietjes van de kleine kinderen zeer prettig.

De zone voor de oudere kinderen wordt gekenmerkt door actie, met als – letterlijk en figuurlijk – hoogtepunt de ruim 5 meter hoge Mega Soaker. Daarnaast wordt het waterspel werkelijk interactief door de muziek die kinderen samen kunnen maken met de toestellen, terwijl diverse grondspuiters specifiek samenspel stimuleren.

Naast het Spray Park levert Watergames & More ook een viersporen waterglijbaan en een zand- en waterspelcombinatie. Hiermee is het totale project in één hand en verstevigd Watergames & More haar positie als leverancier van totaalprojecten.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact