Nieuws

Grootste Aquapark van Nederland bij FLEVONICE

Komende maand realiseert Watergames & More het grootste Waterplay Aquapark van Nederland. Dit nieuwe waterspeelparadijs wordt gebouwd bij FLEVONICE (Flevo-On-Ice) in Biddinghuizen. Dit veelzijdige recreatiepark is vooral bekend vanwege haar spectaculaire openlucht schaatsbaan van maar liefst drie kilometer lang. Maar FLEVONICE heeft nog veel meer te bieden. Mede dankzij de aanleg van dit gloednieuwe Aquapark wordt FLEVONICE nu ook een spetterend waterpretpark met eindeloos veel speelplezier in de zomermaanden.

De aanleg van het grootste Aquapark van Nederland is een hele operatie. Watergames & More verzorgt de volledige installatie en oplevering. In de laatste week van maart zal een team van duikers zorgen voor de aanleg van een compleet ankerplan waar vervolgens de toestellen aan worden bevestigd. De opening zal naar verwachting plaatsvinden in de eerste week van april.

Het Aquapark is opgebouwd uit speeltoestellen van de Aquaglide Platinum Resort Series. Opvallende elementen zijn de grote glijbaan Freefall Supreme en de klim- en glijcombinatie Jungle Joe II. Alle glijbanen, bouncers, klimtoestellen en andere onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit. De Aquaglide Platinum speeltoestellen zijn gemaakt van het sterke meerlaagse PVC materiaal Duratex. De toestellen zijn bovendien gecertificeerd en voldoen aan alle Europese normen voor speelobjecten op het water (EN 15649).

Dankzij het modulaire ontwerp is een Aquapark bijzonder flexibel. Plaatsing en koppeling van de diverse elementen is daardoor bijzonder eenvoudig. Hiermee worden de bezoekers van FLEVONICE getrakteerd op een veilig, dynamisch en duurzaam waterspeelparadijs.

Door een selectie te maken uit het grote aanbod van elementen uit de Aquaglide Platinum reeks kan ieder zwemwater (met een minimumdiepte van 2,4 meter) omgetoverd worden tot een waar waterspeelparadijs. Wij leveren diverse maatwerkoplossingen en kunnen het gehele traject van planning tot plaatsing verzorgen.

Investeren in een Aquapark is investeren in de toekomst. De ervaring leert dat een Aquapark zich vaak al binnen één seizoen heeft terugverdiend. Watergames & More zet zich in voor spannende waterattracties voor iedere locatie en voor ieder budget. Om klanten te helpen bij het inschatten van kosten en opbrengsten bieden wij daarom ook een uniek verdienmodel aan waarin we alle variabelen doorrekenen. Zo kan iedereen zorgeloos genieten van al het moois dat water te bieden heeft.

Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden die een Aquapark uw recreatiecentrum, camping of bungalowpark kan bieden? Bekijk dan de productpagina of neem direct geheel vrijblijvend contact met ons op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact