Nieuws

Challenger voor Camping ’t Veld in Rheeze

Camping ’t Veld in Rheeze kan haar gasten deze zomer verblijden met een gloednieuwe waterattractie, een Challenger waterglijbaan. De waterglijbaan is geschikt voor alle leeftijden en is uitgerust met unieke daglichteffecten. De gasten kunnen aan het eind van de glijbaanrit hun tijdscore bekijken en tegen elkaar strijden om de snelst gegleden tijd. Een rit door de waterglijbaan is een unieke ervaring en geeft het zwembad een extra dimensie.

Een spiraaltrap leidt bezoekers naar het startplatform van de waterglijbaan, die zich in een nieuwe opbouw op het zwembad zal bevinden. De waterglijbaan start op 5,3 meter hoogte en is in totaal 47 meter lang. De waterglijbaan heeft een buisdiameter van 1 meter. De buissegmenten van de waterglijbaan hebben géén zijnaden en sluiten op elkaar aan met een messing- en groefverbinding. De buissegmenten sluiten hierdoor naadloos op elkaar aan. Hierdoor is de waterglijbaan meer onderhoudsarm en de constructie stabieler.

De Challenger is uitgerust met unieke daglichteffecten en sensoren die de gegleden tijd van de gasten meten. Aan het eind van de waterglijbaanrit komen bezoekers uit in een catch unit. Boven de catch unit hangt een scorebord met daarop hun gegleden tijd. Gasten kunnen hun score vergelijken met die van anderen en elkaar uitdagen om de snelste score te behalen. Het spelelement maakt de waterglijbaan bijzonder en uitdagend voor gasten.

De bouw van de Challenger

Bij het ontwerpen van de waterglijbaan is de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk benut. Het dak en de wanden van het zwembad kunnen in de zomermaanden gedeeltelijk open, dus bij de bouw van de waterglijbaan is hiermee rekening gehouden. De waterglijbaan gaat voor een groot deel over het dak heen, zodat de wanden en het dak van het zwembad ’s zomers en ’s winters open en dicht kunnen blijven gaan. De spiraaltrap neemt eveneens weinig ruimte in beslag. Watergames & More werkt bij de installatie van de Challenger samen met een bouwkundig aannemer en een waterzijdig installateur. Een dezer dagen beginnen de voorbereidingen. De waterglijbaan zal vóór 1 april opgeleverd worden.

Maak uw locatie zomer-klaar!

Wilt u uw gasten deze zomer ook verrassen met een spectaculaire waterglijbaan of andere waterattractie? Ook met een Spray Park of opblaasbaar parcours van Aquaglide tovert u uw zwembad, camping of speeltuin om tot een spetterende hotspot. Neem contact met ons op en ontdek alle producten en maatwerkopties.


    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube