Nieuws

Glijbaan in groothandel

Watergames & More realiseert een glijbaan bij GBI van Dijk, de groothandel voor bouw en industrie in Sassenheim. Op dit moment wordt er met man en macht gewerkt aan een nieuwe vleugel bij de bestaande bouw, waarvan de bouw op 18 juli afgerond moet zijn.

In de hal, direct tegenover de ingang, komt een unieke stalen glijbaan. Hiermee kan vanaf de balustrade op de eerste etage naar de begane grond gegleden worden. Voor Watergames & More een unieke en eenmalige stunt om het plezier van een glijbaan te onderstrepen. En voor het eerst doen wij dat dus zonder water! Zo brengen we onze glijbanen naar een compleet andere wereld, de wereld van de groothandel.

Vanaf medio augustus zal de nieuwe locatie van GBI van Dijk gereed zijn. Bezoekers kunnen dan naast hun professionele bouwmaterialen en gereedschappen ook vertier vinden dankzij deze unieke glijbaan. Het gaat om een buisglijbaan met een doorsnede van 800mm die volledig om zijn as draait. Bovendien is het bovenste deel gesloten om vervolgens uit te monden in een U-vorm.

Met de realisatie van deze unieke glijbaan krijgt een bezoek aan de groothandel een unieke twist. Bovendien is het een prachtige showcase voor de legio mogelijkheden van onze maatwerk glijbanen.

Alle glijbanen van Watergames & More zijn volledig aanpasbaar en inpasbaar in elke denkbare locatie. Wij denken graag met u mee van concept tot oplevering. Bekijk ook eens onze waterglijbaan productpagina of neem contact met ons op!

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact