Nieuws

Fonteinen voor elke gelegenheid

Water blijft mensen betoveren. Met een fontein wordt deze magie extra kracht bijgezet. Fonteinen zijn veelzijdig. Als ornament of decoratie is een fontein altijd stijlvol en elegant. Het speelse karakter van water maakt een fontein ook de ideale basis voor een prachtige waterspeelplaats.

Met onze fonteintechniek kunnen wij elk idee omzetten in een spetterende realiteit. Van stijlvol en kunstzinnig tot speels en interactief. Van groot tot klein en zowel binnen als buiten. Door samen te werken met de beste producenten en dankzij onze ruime ervaring kunnen wij elk idee geheel sleutelklaar realiseren.

Stijlvol en architectonisch

Geheel zelfstandig of als onderdeel van een kunstwerk of natuurtuin: een fontein is ideaal als levendig ornament. Door gebruik te maken van RVS, natuursteen of kunststof krijgt ieder fonteinpark een geheel eigen uitstraling. Onze maatwerkoplossingen maken het bovendien mogelijk de fontein naadloos op te nemen in elke landschapsarchitectuur.

Aan elk fonteinpark kunnen eindeloos veel effecten toegevoegd worden. Van springende fonteinen tot watervallen en van automatische waterspuiters (nozzles en jets) tot volledig computergestuurde sproeiprogramma’s met licht- en geluidseffecten. Het is zelfs mogelijk het fonteinpark interactief te maken of op afstand te besturen met computer of smartphone.

Walk-in speelfontein

Water is het mooist denkbare speelgoed. Met een fonteinpark kan eenvoudig een aantrekkelijke speelplaats gecreëerd worden. Met een walk-in fonteinpark kan zonder om te kleden naar badkleding toch door iedereen gespeeld worden met water. Elk fonteinpark is bovendien eenvoudig uit te bouwen tot volledig interactieve waterspeeltuin door er Spray Park-speeltoestellen of regelsystemen aan toe te voegen.

Dynamische cybernetische fonteinen

Door de magie van water te combineren met het vernuft van moderne techniek ontstaan cybernetische fonteinen: een uniek schouwspel van water, licht, laser en muziek. Op de maat van de muziek maakt het systeem automatisch een complete choreografie voor alle onderdelen van het fonteinpark. Zo ontstaat een daverende show die van elk muzieknummer (of liveoptreden) een unieke belevenis maakt.

Fonteinen voor iedere locatie en ieder budget

Van winkelcentra tot bedrijven en van attractieparken tot pleinen en wijkparken in de openbare ruimte: fonteinen staan altijd garant voor een mooi en verassend waterspel.

Op elke locatie kunnen wij een (speel)fontein op maat realiseren. Naast unieke creaties zijn er ook veel modulaire fonteinelementen waarmee tegen lagere kosten toch een professionele waterfontein gerealiseerd kan worden.

Waardevolle investering

Met een fontein voegt u automatisch waarde toe aan uw locatie. Een fontein trekt bovendien extra bezoekers en zal zich dus automatisch terugverdienen.

Wij bieden de mogelijkheid tot volledige sleutelklare installatie. Van ontwerp tot oplevering, wij verzorgen alle technische en bouwkundige werkzaamheden. Met Watergames & More realiseert u op elke locatie en met ieder budget een prachtige (speel)fontein die perfect past bij uw wensen.

Meer informatie

Heeft u interesse gekregen in de vele mogelijkheden van onze (speel)fonteinen? Bekijk dan gerust onze productpagina’s voor meer informatie. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, wij beantwoorden graag al uw vragen.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact