Nieuws

Eerste Watergames & More waterglijbaan van België bij zwembad van Laken

Het zwembad van Laken in Brussel opent binnenkort haar deuren voor het publiek. Na een renovatie van anderhalf jaar is het zwembad er helemaal klaar voor. Dankzij Watergames & More beschikt het zwembad over een spectaculaire nieuwe waterglijbaan.

De nieuwe glijbaan begint op een hoogte van ruim vier meter. De eerste helft van de glijbaan bestaat uit open elementen. Het bochtelement, dat zich halverwege bevindt, is overdekt. Uniek is het doorzichtige acrylaat eindelement. Dankzij de transparante eigenschap kunnen bezoekers veilig kijken hoe anderen door de glijbaan heen zoeven.

De nieuwe waterglijbaan is van ons eigen merk premium waterglijbanen. De glijbaan in het zwembad van Laken is onze tweede glijbaan en bovendien de eerste glijbaan in België.

Waterglijbanen van Watergames & More zijn volledig aan- en inpasbaar bij elk zwembad. In het zwembad van Laken hebben wij een glijbaan geplaatst van het type Challenger. Deze glijbaan is geheel op maat gemaakt. Hierbij is de architect van het zwembad  nauw betrokken geweest. Zo sluiten de speciaal gekleurde elementen perfect aan bij de stijl en uitstraling van het zwembad.

Onze glijbanen worden geheel in eigen beheer en centraal op één locatie gefabriceerd. Hiermee staan we garant voor een hoogwaardig eindproduct. Onze waterglijbanen staan voor spannende en spectaculaire glijbanen die bovendien zeer comfortabel zijn: zo behoren onhygiënische en onderhoudsgevoelige zijnaden vanaf nu tot het verleden.

Watergames & More staat voor kwaliteit en een sleutelklare oplevering. Kiezen voor onze waterglijbanen is kiezen voor topkwaliteit tegen scherpe prijzen. De basis van onze glijbanen is hoogwaardig glasvezelversterkt polyester. Dankzij het arbeidsintensieve hand lay-up productieproces is het  polyester bovendien extreem duurzaam en van de hoogste kwaliteit.

Wij denken graag met u mee van concept tot oplevering. Onze maatwerkoplossingen garanderen dat uw nieuwe glijbaan straks naadloos aansluit bij uw zwembad. De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos. Alle elementen, zowel kunststof als staal, kunnen in elke kleur en vorm geleverd worden.

Onze glijbanen zijn modern en kunnen uitgebreid worden met diverse interactieve multimedia en lichteffecten. Ook een computerterminal is mogelijk met een koppeling naar sociale media zodat bezoekers actiefoto’s kunnen terugkijken en direct delen met hun vrienden.

Heeft u interesse gekregen in onze waterglijbanen en bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Bekijk dan eens onze GoH2O productpagina of neem direct geheel vrijblijvend contact met ons op!

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact