Nieuws

Discovery Streams: groots waterpret voor de allerkleinsten

Water heeft een natuurlijke aantrekkingskracht op kinderen. Met Discovery Streams kunnen de allerkleinsten veilig genieten van de schoonheid van een wervelende kreek vol met diverse uitdagende speeltoestellen.

Discovery Streams zijn speciaal ontworpen voor jonge kinderen. De speelelementen zijn kleurrijk en herkenbaar. Zo zijn er visjes, een muis, een waterrad en nog veel meer. Door met de elementen te spelen verandert bovendien de loop van het water. En door sluizen en dammen te openen of te sluiten is er altijd van alles te beleven.

De basis van elke Discovery Stream is de waterloop. Deze waterloop bestaat uit diverse modulaire baanstukken waarmee een waterstroom gerealiseerd kan worden. Geheel naar keuze kunnen vervolgens speeltoestellen aan de baan toegevoegd worden. De gehele waterbaan kan vervolgens op de grond, op een verhoging (zoals een stenen tafel) of zelfs verzonken geplaatst worden.

Discovery Streams behoren tot de Spray Park producten van Waterplay. Dit maakt het mogelijk om een Discovery Stream eenvoudig op te nemen in een groter Spray Park met fonteinen, sproei-installaties en grotere speelobjecten. Daarnaast is een Discovery Stream ook uitermate geschikt als zelfstandige attractie.

Maar dit is nog maar het begin. Met onze maatwerk waterbaanoplossingen is elke vorm, kleur en thematisering mogelijk. Laat uw bezoekers spelen in een natuurlijke omgeving met een Discovery Stream gemaakt van prachtig natuursteen. Het natuursteen wordt door ons perfect op maat gemaakt en de speeltoestellen en regeltechniek worden er naadloos in verwerkt.

Revolutionair is een Discovery Stream in een baan van kunststof. Met EPS (expanded polystyrene) kan snel en efficiënt elke denkbare vorm gerealiseerd worden. De kunststof waterbaan wordt afgewerkt met een coating van Polyurea. Zo ontstaat een slijt- en stootvaste toplaag die eenvoudig van diverse kleuren kan worden voorzien. Werken met kunststof is ook prijstechnisch zeer aantrekkelijk: nooit eerder was er zoveel flexibiliteit en vrijheid in ontwerp mogelijk tegen zo’n scherpe prijs.

Watergames & More staat voor kwaliteit, veiligheid en de mogelijkheid tot sleutelklare totaaloplossingen. Alle speeltoestellen van Waterplay zijn uitvoerig getest, duurzaam en veilig en staan garant voor jarenlang speelplezier. Een Discovery Stream is een investering die zich dubbel en dwars zal terugverdienen.

Heeft u interesse gekregen naar de vele mogelijkheden van een Discovery Stream of Spray Park? Of wilt u meer weten over onze maatwerkoplossingen? Bekijk de Discovery Stream-productpagina of neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact