Nieuws

Het belang van ‘play’ en ‘fun’ in de recreatiesector

Dit nieuwbericht is een samenvatting uit de advertorial in de Recreactie (het vakblad uitgegeven door Recron) van september 2014:

In de recreatiesector is het aanbod voor gasten van groot belang. Dat geldt voor campings en bungalowparken, voor dag-attracties en voor zwembaden. Zonder een aanbod dat klinkt als een klok en zonder onderscheidend vermogen zullen gasten wegblijven.

Het aanbod voor gasten bestaat onder meer uit een goede horeca, goed geschoold personeel en een keur aan andere diensten. Het aanbod bestaat ook voor groot deel uit ‘play’ en ‘fun’. Is er plezier te maken? Kan er door kinderen leuk gespeeld worden? De vraag wat er te beleven valt op bijvoorbeeld een camping is zowel voor kinderen als ouders van groot belang.

Diverse voorbeelden in Nederland illustreren dat bedrijven, die zich willen handhaven en willen groeien, in de recreatiesector zich realiseren wat het belang is een goed aanbod en welke rol ‘play’ en ‘fun’ daarin spelen. Zij realiseren zich hoe zij het aanbod van ‘play’ en ‘fun’ moeten incorporeren in hun bedrijf om gasten te trekken en aan zich te binden.

Talloze bedrijven hebben er daarom voor gekozen om samen te werken met Watergames & More, om een passend aanbod te realiseren. Watergames & More staat garant voor ‘fun’ en ‘play’ met water, en heeft daarnaast veel kennis over de recreatiesector in het algemeen. Daarom is Watergames & More bij uitstek een geschikte partner om het juiste aanbod voor gasten te creëren.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact