Nieuws

Aquapark bij Beldert Beach

Watergames & More heeft eind april haar eerste grote Aquapark ‘turnkey’ (sleutelklaar) geleverd bij Beldert Beach in Zoelen. Sinds 2013 wordt de dagrecreatie op Beldert Beach verzorgd door Holland Evenementen Groep, al ruim 15 jaar actief bij de Beldert.

Het Aquapark van Aquaglide Platinum ligt een seizoen lang op het water en zorgt voor nog meer onderscheidend vermogen en belevenis bij het dagstrand Beldert Beach.

In het Aquapark zijn dé trekpleisters van Aquaglide Platinum voorzien: onder meer de twee enorme glijbanen Summit Express en Freefall Supreme, maar nog unieker is de wereldwijde primeur van de Supertramp 35’.

 

Het is een enorme trampoline, met twee springvlakken, die met de toevoeging van één accessoire wordt omgetoverd tot een drijvend volleybalveld. Dat neemt niet weg dat er genoeg te beleven blijft voor de jongste kinderen: een piramide om te beklimmen, een draaimolen en een wipwap zijn voor hen voorzien in ondieper water.

Met de toevoeging van het Aquapark aan het dagstrand hoopt Holland Evenementen Groep nog meer bezoekers naar Beldert Beach te trekken deze zomer. In dit exploitatiemodel wordt het Aquapark ingezet om indirect meer omzet te genereren – niet alleen door een stijging in het bezoekersaantal, maar bijvoorbeeld ook door meestijgende horeca-opbrengsten.

Het Aquapark bij Beldert Beach sluit naadloos aan op de nieuwe trend in Nederland: een Aquapark op het water. Holland Evenementen Groep is hierin een duidelijker trendsetter en visionaire onderneming, die al vroeg op de trend inspeelt.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact