Nieuws

2015: een jaar vol hoogtepunten

Watergames & More kijkt met trots terug op het afgelopen jaar. Met de realisatie van talrijke nieuwe projecten en de lancering van GoH2O, ons eigen merk premium waterglijbanen, was 2015 een jaar vol met hoogtepunten.

INTRODUCTIE VAN GOH2O GLIJBANEN

GoH2O brengt vernieuwende innovatie en betrouwbare kwaliteit samen. Dit najaar hebben we onder grote belangstelling GoH2O geïntroduceerd op diverse grote internationale recreatievakbeurzen. 2016 beloofd het jaar van de grote doorbraak voor GoH2O te worden. Er staan al veel spannende projecten op stapel zoals het nieuw te bouwen zwembad van Vakantiepark de Krim op Texel waar maar liefst vier GoH2O waterglijbanen, waaronder een Wild River, zijn gepland.

GROEI IN NAAMSBEKENDHEID

Ook met de groei in naamsbekendheid van onze Spray Parks hebben wij goed jaar achter de rug. Nooit eerder hebben we zoveel interactieve waterspeeltuinen van Waterplay gerealiseerd, als in het afgelopen jaar. Ook hebben we de speelsensatie van Spray Parks voor het eerst naar België gebracht. Het succes hiervan is overweldigend geweest met de oplevering van maar liefst vier grote Spray Parks in Vlaanderen en Wallonië.

Zo hebben we bij het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer een prachtig Spray Park gerealiseerd dat gevoed wordt met natuurwater. In het voorjaar zal er een PolySoft vloer worden aangebracht, met een unieke afbeelding die het thema van het Spray Park helemaal tot leven laat komen. In de Ardennen, bij VZW Les lacs de l’Eau d’Heure in Froidchapelle staat sinds dit voorjaar ok een spetterend Spray Park. Daarnaast zijn ook de centrumvoorzieningen van Kompas Camping Westende en Floreal Camping Het Veen uitgerust met de unieke waterspeelervaring van een Spray Park.

In Nederland lijken Spray Parks ook populairder dan ooit. Dit voorjaar hebben we bij Camping Julianahoeve in Renesse een Spray Park gerealiseerd met een unieke thematisering die in samenwerking met JoraVision tot stand is gekomen. Bij openluchtzwembad De Bercken is door intensief samen te werken met vrijwilligers en lokale ondernemers een Spray Park gerealiseerd binnen een kleiner budget. Ook hebben we diverse maatwerkprojecten gerealiseerd waar de techniek van onze Spray Parks in is opgenomen, zoals bijvoorbeeld de waterspeelplaats bij het Oosterpark in Amsterdam.

Wij zijn al onze klanten bijzonder dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen. Ook in het nieuwe jaar zal Watergames & More zich met overtuiging en toewijding blijven inzetten om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van al het moois dat water te bieden heeft.

WIJ WENSEN AL ONZE KLANTEN BIJZONDER FIJNE FEESTDAGEN TOE EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR.

Maak er een spetterend nieuw jaar van! Met Watergames & More kan binnen ieder budget en op elke locatie een geweldige waterattractie gerealiseerd worden. Heeft u interesse gekregen in de vele mogelijkheden van GoH2O waterglijbanen, Spray Parks of een van onze andere producten? Bekijk dan onze productpagina’s voor meer informatie of neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact