Good quality fun

Watergames & More is een kwalitatieve speler op het gebied van Spray Parks en waterspel. Die kwaliteit zit niet alleen in het materiaal en de productie maar ook in de kwaliteit van de fun. Het plezier dat de eindgebruiker (uw klant!) heeft van de spellen en toestellen.

De zomers worden heter en behoefte aan verkoeling en bewegen neemt toe. U wilt uw gasten de beste oplossing bieden, maar ook voor uw eigen exploitatie de juiste keuzes maken. Of het nu gaat om Spray Parks, glijbanen, waterspeelstructuren of een combinatie van  deze producten. Bij de oplossingen van Watergames & More gaat dit hand in hand.

Spray Parks

Waterspeelstructuren

Waterglijbanen

Inflatables

Wij kennen uw doelgroep en stemmen daar onze ontwerpen en productkeuze op af. We werken met kwalitatieve, duurzame producten. De kwaliteit bepaalt namelijk uiteindelijk de uitstraling, het gebruiksplezier en onderhoudsgemak van de watertoestellen. Indien gewenst ontzorgen wij u bij alle stappen van het proces, van ontwerp & thematisering tot realisatie & onderhoud. We kunnen onze waterattracties turn-key leveren, maar u kunt ook zelf delen van het proces verzorgen. Daardoor hebben wij een oplossing voor elk budget, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit!

Duurzaam

Speelplezier

Slim bedacht

Kwaliteit

“Mensen reageren heel positief en het is leuk om te zien dat een Spray Park ook een laagdrempelige speelgelegenheid is voor kinderen in een rolstoel.”

Arda Riedijk, eigenaar Camping ’t Weergors

“Voor kinderen is het Spray Park een groot succes. Alle elementen in het park worden door de kinderen uitgeprobeerd. We zijn erg blij dat we hebben geïnvesteerd in het Spray Park. Het geeft een meerwaarde voor de beleving van de bezoeker.”

Fred Nijveld, Parkmanager Plaswijckpark

“Door het Spray Park had onze tropische tuin in de hete maanden veel meer bezoekers!”

Jeroen Antes, eigenaar Berkenhof Tropical Zoo

Afhankelijk van uw doelgroep maakt u keuzes. Wij kunnen u daarbij helpen, maar uw wensen en de wensen van uw klanten zijn leidend bij een goed ontwerp. Watergames & More ontwerpt met een eigen design afdeling speciaal voor u een Spray Park, waterglijbaan, waterspeelstructuur of een combinatie hiervan.

Ontwerp past bij omgeving

Wij begrijpen uw doelgroep

Passende techniek en design

Ontzorging van A tot Z

Spray Parks
Vakantiepark Exelshof Hechtel-Eksel
Spray Parks
Zwembad Reidener Schwämm Redange-sur-Attert, Luxemburg
Spray Parks
& more
Spray Parks
Baxmannbad Hessisch Oldendorf, Duitsland
Spray Parks
& more
Zwembad de Kuil Bodegraven

Remco

Senior Key Account Manager

Remco is binnen ons team het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en opdrachtgevers. Remco schakelt snel en stelt het belang van de klant en opdrachtgevers altijd voorop. Door zijn gedrevenheid, enthousiasme en eerlijkheid is Remco een professionele partner voor klanten en opdrachtgevers. Hij werkt graag samen met klanten en opdrachtgevers zodat de opdrachten perfect worden uitgevoerd. Wilt u een mooi nieuw project samen met Watergames & More realiseren, neem dan zeker contact met hem op!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in, we geven u graag advies.

     Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

     Neem contact op
     Nieuwsbrief
     Volg ons via LinkedIn
     Volg ons via Facebook
     Volg ons via Youtube

     Andere

     Contact