Producten

Zand- en Waterspel

Bij het ontwerpen van onze toestellen wordt rekening gehouden met de manier waarop kinderen spelen. Hierdoor staan de toestellen garant voor uren speelplezier en draagt het spelen met zand- en waterspel bij aan de ontwikkeling van een fijne motoriek, creativiteit, fantasie en sociale vaardigheden.

Doordat de speeltoestellen modulair zijn, kunt u een uniek toestel samenstellen dat oneindig kan worden uitbreiden met nieuwe toestellen en speelstructuren. Op die manier vergroot u stapsgewijs de speelcapaciteit van de speelplaats. Vanwege de uitstekende kwaliteitsmaterialen waarvan de toestellen gemaakt worden, geniet u jaren lang van uw zand- en waterspeelcombinatie.

Wij bieden onze speelcombinaties aan in samenwerking met Kaiser & Kühne, producent van hoogwaardige roestvrijstalen speeltoestellen. Onze toestellen zijn ontworpen voor gebruik in openbare ruimtes. Door het modulaire systeem zijn de toestellen gemakkelijk van plaats te veranderen, zodat u de opstelling naar wens kunt wijzigen. Door het gebruik van hoge kwaliteit materialen zijn de waterspeeltoestellen zelfs vandalismebestendig en onderhoudsarm. Hierdoor wordt ook slijtage door wateren zand geminimaliseerd.

Bij het samenstellen van uw eigen speelcombinatie heeft u een aantal keuzes. Zo kunt u kiezen voor zand- en waterspeeltoestellen die zijn uitgevoerd in combinatie van hout en roestvrijstaal of toestellen die volledig zijn uitgevoerd in roestvrijstaal. U bepaalt ook zelf hoe u water wilt toevoeren, bijvoorbeeld via een drukleiding of bron, aangesloten op een pomp of via een tuinslang, passend op een gardena-koppeling.

Verder kunt u ervoor kiezen om roestvrijstalen elementen te laten poedercoaten, om de speelcombinatie een eigen uitstraling te geven. Daarbij kunt u uit elke RAL-kleur kiezen. Er is keuze genoeg! Wij geven u als geen ander advies bij de inrichting van waterspeelplaatsen. In samenwerking met onze leverancier kunnen wij uw zand- en waterspeelplaats bovendien geheel ‘turn-key’ aanleggen.

Wij leveren toestellen van de producent Kaiser & Kühne. Toestellen van deze producent zijn al jaren een begrip als het gaat om kwaliteit. Dat komt door het materiaal waarvan de toestellen worden gemaakt en de manier waarop het materiaal wordt verwerkt. U moet jaren plezier kunnen hebben van uw zand- en waterspeelcombinatie. Daarom maken wij alleen gebruik van duurzame en eerlijke materialen zoals robiniahout (gefreesd of gelamineerd), roestvrijstaal en hoogdruklaminaat (HPL).

Al uw houten staanders kunnen worden vervangen door roestvrij staal. De roestvrij stalen elementen kunnen worden geleverd in zowel ‘304’ of ‘316’. Uitgevoerd in ‘316’ zijn de elementen prima toe te passen in combinatie met behandeld water. Hierdoor kunnen uw toestellen ook in een zwembadomgeving worden geplaatst. Het is ook mogelijk om al uw roestvrij stalen elementen te laten poedercoaten om deze nog verder te beschermen tegen invloeden van chemicaliën en de elementen.

+31 (0) 629 55 66 62

Downloads

Hieronder vindt u diverse documenten, catalogi en brochures met informatie over ons leveringsprogramma en onze producten. Zoekt u specifieke informatie die u niet in de downloads kunt terugvinden? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.


    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube