Flotí: Pool Course

De Pool Courses van Flotí zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in zwembaden. Het is een volledig modulair concept, waaruit de hindernisbanen kunnen worden opgebouwd. Er kan ook worden gekozen voor een standaard Pool Course, waarvoor aantrekkelijke package deals zijn gemaakt. Met de opblaasbare elementen van Flotí bouwt u dus snel en eenvoudig een spectaculair parcours op het water.

Kinderen en volwassenen worden uitgedaagd om te klimmen, klauteren en glijden op de spannende klim- en klauterobjecten. Door verschillende elementen aan elkaar te koppelen verandert uw zwembad in een handomdraai in een sensationeel waterparadijs. Bovendien creëert u snel een ander parcours door simpelweg de volgorde van de onderdelen aan te passen. Zo heeft u voor een beperkt budget een veelzijdige Pool Course waarmee u eindeloos kunt variëren en uw gasten steeds weer kunt verassen.

Vanaf 2018 realiseert Flotí de langste versie van een pool course beschikbaar voor standaard 25 meter lange zwembaden. Deze baan is gecertificeerd naar de standaarden volgens EN 15649. Losse modules kunnen worden toegevoegd, verwijderd of verwisseld. Op deze wijze kan er een pool course samengesteld worden naar ieders wens en budget. Standaard Pool Course 1 bestaat uit de volgende onderdelen:

Boarding platform, Balance Beam, Jump & Duck, Step up en de Mountain slide.

Specifieke afmetingen zijn 19 meter lang en 2 meter breed. Minimaal benodigde diepte: 1,7 meter.

Een tweede standaard variant is Pool Course 2.

Deze is opgebouwd uit de volgende losse opblaasbare speelstructuren: Boarding Flonector, Zig Zag, Float Steps, Rolling Runner en de Mountain Slide.

Specifieke afmetingen zijn 19 meter lang en 2 meter breed. Minimaal benodigde diepte: 1,7 meter.

Een Pool Course van Flotí brengt veel voordelen met zich mee. Zo hebben Flotí elementen van PVC een relatief lage aanschafprijs, een gunstige return-on-investment en daarnaast ook een lange levensduur door de hoogwaardige kwaliteit materialen. Bij de aanschaf van de Flotí toestellen krijgt u drie jaar fabrieksgarantie op eventuele fabricage- en materiaalfouten en alle toestellen zijn volledig gecertificeerd conform EN 15649. Alle elementen worden volledig gebruiksklaar geleverd ook gaat het opbouwen of afbreken van een Pool Course razendsnel.

+31 (0) 629 55 66 62

   Neem contact op
   Nieuwsbrief
   Volg ons via LinkedIn
   Volg ons via Facebook
   Volg ons via Youtube