Flotí: Inflatables

Met de inflatables van Flotí bouwt u snel en eenvoudig een spectaculaire hindernisbaan op het water. Kinderen en volwassenen worden uitgedaagd om te klimmen, klauteren en glijden op de spannende trampolines, glijbanen en klimobjecten. Met deze inflatables biedt Flotí een aantrekkelijke attractie die zich bovendien snel terugbetaalt. Bij een Flotí waterpark verdient u met commerciële exploitatie uw Flotí waterpark razendsnel terug. Dankzij ons aantrekkelijke verdienmodel is het mogelijk om uw

investering in slechts één seizoen terug te verdienen. Met de losse elementen van de Flotí  inflatables verandert uw zwemwater namelijk in een handomdraai in een sensationeel waterparadijs. U creëert bovendien snel een ander waterpark door simpelweg de volgorde van de onderdelen aan te passen, te wisselen of uit te breiden. Zo heeft u een veelzijdige attractie waarmee u uw gasten steeds weer verrast. Een zeer aantrekkelijke investering voor uw buitenwater! Dat geldt niet alleen voor grote, maar ook kleine recreatiebedrijven, want een inflatable van Flotí is al verkrijgbaar met een kleine investering!

Flotí is gemaakt van een zeer sterk materiaal van meerlaags PVC. Deze hoge kwaliteit is ook terug te zien in de verbindingen waarmee de verschillende onderdelen aan elkaar worden bevestigd. Deze verbindingen zijn niet verlijmd, maar versmolten en extra verstevigd. Dankzij de hoge kwaliteitsstandaard die wij aanhouden hebben de opblaasstructuren een gemiddelde levensduur van maar liefst vijf jaar en geven wij wel drie jaar fabrieksgarantie! Door deze lange levensduur én de zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding, zijn de Flotí producten een wel erg aantrekkelijke investering.

De elementen  zijn ook zeer veilig en allen gecertificeerd conform de Europese norm voor opblaasbare speelobjecten op het water (EN 15649). Ze zijn dan ook zeer veilig in gebruik. Zo bent u verzerkerd van een veilige waterattractie waar uw gasten zorgeloos van kunnen genieten. Dankzij de opblaasbare losse onderdelen zijn Flotí snel op te bouwen en aan te passen. Door de volgorde van de onderdelen te veranderen creëert u steeds een ander spectaculair waterpark. Dankzij de modulaire opbouw is het waterpark bovendien later eenvoudig uit te breiden met nieuwe onderdelen. Zo blijft u uw gasten verrassen én kunt u beginnen met een klein budget.

Flotí: Inflatables

+31 (0) 629 55 66 62

   Neem contact op
   Nieuwsbrief
   Volg ons via LinkedIn
   Volg ons via Facebook
   Volg ons via Youtube