Project

Zand- en Waterspel

Bij het ontwerpen van onze toestellen wordt rekening gehouden met de manier waarop kinderen spelen. Hierdoor staan de toestellen garant voor uren speelplezier en draagt het spelen met zand- en waterspel bij aan de ontwikkeling van een fijne motoriek, creativiteit, fantasie en sociale vaardigheden.

Doordat de speeltoestellen modulair zijn, kunt u een uniek toestel samenstellen dat oneindig kan worden uitbreiden met nieuwe toestellen en speelstructuren. Op die manier vergroot u stapsgewijs de speelcapaciteit van de speelplaats. Vanwege de uitstekende kwaliteitsmaterialen waarvan de toestellen gemaakt worden, geniet u jaren lang van uw zand- en waterspeelcombinatie.

Samenwerking met Kaiser & Kühne
Wij bieden onze speelcombinaties aan in samenwerking met Kaiser & Kühne, producent van hoogwaardige roestvrijstalen speeltoestellen. Onze toestellen hebben de volgende eigenschappen:

  • Ontworpen voor gebruik in openbare ruimtes;
  • Modulair;
  • Vandalismebestendig;
  • Onderhoudsarm;
  • Slijtage door water en zand zijn geminimaliseerd.

Veilig en speels
Een mooi voorbeeld waar de Zand- en Waterspeltoestellen van Watergames & More tot hun recht komen, is bij Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe. In het midden van een voormalige koeienstal staat staat een waterpomp. Door het water omhoog te pompen, leiden kinderen het water langs verschillende bakjes en sluisjes. Door de veiligheid van de Zand- en Waterspeltoestellen, is er nauwelijks toezicht nodig – dus ook de ouders genieten van een ontspannen dagje uit.

De Zand- en Waterspel collectie van Watergames & More is geschikt voor elke locatie en ieder budget. Bent u benieuwd wat er mogelijk is op uw locatie? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op
Nieuwsbrief