Project

WaterClimbing

Toen Watergames & More WaterClimbing (klimwanden voor zwembaden) in 2010 introduceerde, werd er door zwembaden zeer enthousiast gereageerd – ondermeer omdat WaterClimbing een unieke attractie is, die zwembaden aantrekkingskracht geeft in de wijde omgeving. Met een gemiddelde capaciteit van 75 personen per uur biedt WaterClimbing meer toevoegde waarde dan vaak gedacht. WaterClimbing is bovendien een hoogwaardig product in kwaliteit en design.

Veiligheid en montage
De klimwanden van WaterClimbing zijn zeer veilig en volledig gecertificeerd door TÜV conform EN 79001, de veiligheidsstandaard voor klimwanden in zwembaden. Inmiddels is er ook een breed scala aan nieuwe modellen beschikbaar. De klimwanden hebben verschillende hoogten, variërend van 3,0 tot 4,5 meter. WaterCliming klimwanden hebben meestal een vereiste waterdiepte van 2,0 meter, maar de spectaculaire Boulder wand is al te monteren bij een waterdiepte van slechtst 1,8 meter. Dit maakt WaterClimbing bereikbaar voor elk zwembad in Nederland en daarbuiten!

De toestellen van WaterClimbing kunnen zowel aan de badwand als op het perron van het zwembad worden gemonteerd. Hierdoor is installatie (achteraf) veel gemakkelijker. WaterClimbing is mogelijk bij elk type zwembad, met elk type badsomloop. Door de doorontwikkeling van het product is het bovendien mogelijk tot een scherpere prijsstelling te komen. Zo is de 3,0 meter hoge klimwand van WaterClimbing beschikbaar vanaf ca. € 38.000 inclusief installatie. De grote modellen zijn beschikbaar vanaf ca. € 50.000 inclusief installatie.

Extra elementen bij de bouw, de plaatsing en het gebruik van WaterClimbing
In de service zijn er ook verbeteringen doorgevoerd, zoals optionele instructieborden en ‘buiten gebruik’ markering. Tot slot zijn er voor architecten pakketten ontwikkeld met 2D en 3D CAD data en hoge resolutie foto’s, die het inplannen van WaterClimbing vergemakkelijken. Dat maakte de keuze voor WaterClimbing wél heel makkelijk.

Meer weten? Neem contact op voor advies op maat.

Neem contact op
Nieuwsbrief