Nieuws

Een spetterende start van het seizoen met Aquaglide

Afgelopen weekend is de zomertijd weer ingegaan en dat betekent ook dat de mooie zomerdagen weer in aantocht zijn. Op die heerlijke warme dagen is er niets beter dan verkoeling zoeken in het water. Watergames & More maakt elke camping en bungalowpark met buitenwater extra aantrekkelijk met Aquaglide Platinum speeltoestellen.

Om de start van het nieuwe seizoen kracht bij te zetten is investeren in een Aquaglide Platinum nu extra aantrekkelijk. Wij hebben namelijk diverse pakketten in ons assortiment waarmee ook met een kleine investering een spectaculaire speelplaats op het water gerealiseerd kan worden.

Zeer interessant zijn onze Rebound Aquapark pakketten. Een Rebound is een Bouncer, een spectaculaire trampoline op het water. Een Rebound 12 Aquapark (3,5 meter doorsnede) leveren wij compleet met verankeringssysteem (Interlock Straps), elektrische pomp en digitale drukmeter. Om het speelplezier verder te vergroten doen we er ook een opstapelement (Swimstep), evenwichtsbalk (iLog) en glijbaan (Rebound Slide) bij. Wij bieden dit pakket aan voor de ongelofelijke prijs van € 1.770.

Nog meer plezier haalt u uit de grotere versie van deze trampoline. De Rebound 16 (doorsnede 4,9 meter) leveren wij net zo compleet voor € 2.220 euro. Deze trampoline is bovendien nog verder uit te breiden met bijvoorbeeld het spectaculaire klimwandelement Escalade.

De Rockit Junior en de Axis Totter zijn opzichzelfstaande speeltoestellen. Hiermee heeft u direct een compleet speeltoestel in handen. Bovendien zijn ze extra aantrekkelijk geprijsd. Voor €1.100 heeft u al een spectaculaire Rockit Jr en voor €1.880 genieten uw bezoekers van de Axis Totter. Deze speeltoestellen vormen een perfecte aanvulling op – of begin van – uw waterspeelparadijs.

Uiteraard is dit maar een selectie van de grote hoeveelheid speeltoestellen uit het Aquaglide Platinum assortiment. Alle speeltoestellen zijn flexibel dankzij het modulaire ontwerp. Zo zijn alle toestellen eenvoudig eventueel in een later stadium uit te breiden. Zo heeft u altijd grip op de investeringskosten.

Alle Aquaglide speeltoestellen zijn gemaakt van het sterke, meerlaagse PVC materiaal Duratex. Uiteraard zijn de toestellen ook gecertificeerd en voldoen ze aan alle Europese normen voor speelobjecten op het water (EN 15649). Een investering in Aquaglide zal vele jaren plezier brengen. De kwaliteit wordt onderstreept door een standaard fabrieksgarantie van maar liefst drie jaar.

Dit is hét moment om uw zwembad, bungalowpark of recreatiepark met buitenwater klaar te maken voor de zomer. Watergames & More biedt enkel topkwaliteit en altijd de mogelijkheid tot het opleveren van sleutelklare totaaloplossingen. Daarbij hoort ook het compleet plaatsen van uw set en het verzorgen van de verankering. Bekijk onze productpagina’s, brochures en vraag vandaag nog naar de vele mogelijkheden.

Neem contact op
Nieuwsbrief