Nieuws

Nieuwe designer Watergames & More

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: alle klanten en relaties

Watergames & More groeit hard! Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen hebben we Hilario Nicolaas als nieuwe designer aangesteld. Hilario start als aanvulling op ons design team met Kirsten, Chieneke en Laura (die vorige maand bij ons is gestart!).

Hilario studeerde af aan de hoge school in den haag als industrieel product ontwerper. Na zijn studie werkte hij als freelancer in de creatieve ontwerp wereld. Hierin vertaalde hij met veel plezier gedachtes en eigen ideeën van en voor klanten naar unieke vormen en oplossingen.

Samen met sales en de andere designers is hij verantwoordelijk voor de juiste uitstraling van het design van projecten. Hij maakt visies van opdrachtgevers tastbaar, maar houdt daarbij altijd oog voor de maakbaarheid.

De designers van onze eigen engineerafdeling vertalen de ontwerpwensen van de opdrachtgever in een digitaal ontwerp. Hierbij houden ze rekening met de juiste balans tussen spanning & veiligheid en uitstraling & functionele mogelijkheden van onze waterattracties. Met verschillende online 3D-tekenprogramma’s zorgen ze ervoor dat de ideeën van onze opdrachtgevers direct tot leven komen. Doordat we onze designers in huis hebben zijn we in staat snel te schakelen met onze opdrachtgevers. Hilario is op 1 september 2021 bij Watergames & More gestart. We zijn erg blij dat Hilario ons team gaat versterken en wensen hen veel plezier!

We hebben verschillende vacatures openstaan. Bekijk ze hier en neem gerust contact met ons op. Wellicht ben jij dan binnenkort ook onze nieuwe collega. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

10 aug 2021 - Team
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: alle klanten en relaties Watergames & More groeit hard! Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen hebben we Laura Poortman als nieuwe designer aangesteld. Laura start als aanvulling op...
23 mrt 2021 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: alle klanten Watergames & More groeit nog steeds. Om onze Duitstalige klanten nog beter te kunnen bedienen hebben we een nieuwe key accountmanager voor Duitstalig gebied aangesteld. Remco...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact