Nieuws

Aquaglide: het ultieme zomergevoel!

De zomer is eindelijk aangebroken. De afgelopen periode heeft Watergames & More diverse recreatieparken gereed gemaakt voor het ultieme zomergevoel met Aquaglide. Aquaglide zijn prachtige waterspeeltoestellen die met elkaar gecombineerd kunnen worden tot een Aquapark: een uitdagend parcours van glijbanen, klimtoestellen en trampolines. Met Aquaglide wordt spelen op het water naar nieuwe hoogten gebracht.

FlevOnice: Neerlands grootste Aquapark

FlevOnice is een veelzijdig recreatiepark in Biddinghuizen. Het is vooral bekend vanwege haar spectaculaire openlucht schaatsbaan. Ook in de zomermaanden heeft FlevOnice veel plezier op en rond het water te bieden. Blikvanger is het gloednieuwe Aquapark dat wij in april hebben gerealiseerd. Met vele diverse glijbanen, trampolines en klimtoestellen is dit het grootste Aquapark van Nederland.

Ook bij de Maarsseveense plassen, net boven Utrecht, hebben wij een nieuw Aquapark gerealiseerd. Deze nieuwe waterspeelplaats bestaat uit een grote Rebound 16” trampoline, iLog boomstam, Rebound Slide glijbaan en Swimstep opstapelement.  Een zeer complete set die garant staat voor eindeloos zomers genieten.

Uitbreiding bestaande Aquaparks

Bestaande Aquaparken kunnen eenvoudig uitgebreid worden door extra elementen te koppelen aan een bestaand parcours. Op deze manier heeft Watergames  & More de afgelopen maanden diverse Aquaparken nog spannender gemaakt.

Bij het Erkemederstrand in Flevoland hebben wij de bestaande Freefall Extreme glijbaan en Supertramp megatrampoline aangevuld met een waterlooppad (Runway) en het Jungle Jim klimtoestel. Aan Camping Everstein  hebben wij het Sierra-klimobject geleverd en bij Camping Maaszicht hebben wij de RockIt geleverd als aanvulling op hun bestaande Rebound Aquapark.

Aquaglide voor iedereen

Watergames & More zet zich in voor spannende waterattracties voor iedere locatie en elk budget. Investeren in een Aquapark is investeren in de toekomst. De ervaring leert dat een Aquapark direct meer bezoekers zal trekken en zich vaak binnen één seizoen al heeft terugverdiend. Wij denken graag met u mee, zo kunnen wij u helpen met het doorrekenen van de kosten en opbrengsten. Zo weet u direct waar u aan toe bent.  Dankzij de modulaire eigenschap is elk Aquapark bovendien eenvoudig uit te breiden of opnieuw te rangschikken. Dit maakt Aquaglide Platinum uniek en dynamisch. Het geeft u bovendien grip op de investeringskosten omdat u een Aquapark in meerdere fasen kan uitbreiden.

Scherpe pakketprijzen

Wij hebben diverse aantrekkelijke Aquaglide pakketoplossingen. Dat zijn zeer complete Aquaparken tegen een scherpe pakketprijs. Er is al een compleet Rebound Aquapark voor €1.770. Dit pakket bestaat uit:

  • Bouncer (een spectaculaire watertrampoline)
  • iLog (evenwichtsbalk)
  • Swimstep (opstapelement)
  • Interlock Straps (verankeringssysteem),
  • En gratis: elektrische pomp en digitale luchtdrukmeter.

De standaardpakketten zijn eenvoudig uit te breiden met extra elementen. Ook zijn er aparte speeltoestellen die los geplaatst kunnen worden zoals de Rockit Junior en de Axis Totter. Hiermee heeft u direct een compleet speeltoestel in handen tegen een aantrekkelijke prijs. Deze speeltoestellen vormen een perfecte aanvulling op – of begin van – uw waterspeelparadijs.

Hoge kwaliteit

Alle speeltoestellen zijn gemaakt van Duratex, een supersterk en duurzaam meerlaags PVC. Alle toestellen voldoen aan de Europese normen voor speelobjecten op het water (EN 15649). Een investering in Aquaglide geeft jarenlang speelplezier. De kwaliteit wordt extra onderstreept met een standaard fabrieksgarantie van maar liefst drie jaar.

Binnen 14 dagen uw eigen Aquapark

Dit is hét moment om uw recreatiepark, bungalowpark met buitenwater of zwembad om te toveren tot een uitdagende en spannende topattractie.  Met Watergames & More kan uw nieuwe Aquapark al binnen 14 dagen gereed zijn.

Watergames & More levert enkel topkwaliteit. Bovendien bieden wij altijd de mogelijkheid tot sleutelklare totaaloplossingen. Daarbij hoort ook het compleet plaatsen van uw set en het verzorgen van de verankering. Ook geven we uitleg en instructies op locatie zodat u zorgeloos kunt genieten van Aquaglide.

Wilt u ook deze zomer een Aquapark beginnen of uitbreiden?  Bekijk onze productpagina’s, brochures en of vraag direct naar de vele mogelijkheden.

Neem contact op
Nieuwsbrief