Nieuws

Aquaglide Challenge Tracks in Katwijk en Schagen

Waterpret krijgt een geheel nieuwe betekenis in het Aquamar zwembad in Katwijk. Dankzij de komst van een Aquaglide Challenge Track kan hier binnenkort gespeeld worden op een spannend parcours van glijbanen en klimtoestellen. Het nieuwe parcours in Katwijk zal maar liefst 17 meter lang worden en bestaan uit o.a. klimtoestel JungleJim en een FreeFall 6 waterglijbaan.

Sportfondsen Schagen beschikt sinds juni 2014 over een Challenge Track met opstapelement, Foxtrot Action evenwichtsbalk en waterglijbaan Zulu. Dit bestaande parcours wordt nu uitgebreid met een JungleJim klimtoestel en een Blast 2 springkussen.

Aquaglide Platinum is een modulair systeem. Dit maakt het bijzonder eenvoudig om een bestaand parcours uit te breiden. Ook kunnen de speeltoestellen steeds in een andere volgorde gekoppeld worden. Zo kan er eindeloos gevarieerd worden met nieuwe en bestaande Challenge Tracks. Dit maakt Aquaglide een veelzijdig en uitdagend speelparcours voor jong en oud.

Ook de installatie is eenvoudig. De toestellen kunnen verankerd worden doormiddel van ringen op de zwembadbodem of met speciale kabels aan de kade. Bij het installeren van de ringen op de bodem kan het water doorgaans gewoon in het bad blijven. Bevestiging aan de kade is logischerwijs nog eenvoudiger.

Kiezen voor Aquaglide is kiezen voor kwaliteit. Alle Aquaglide Platinum speeltoestellen zijn gemaakt van Duratex, een sterk meerlaags PVC. De toestellen zijn bovendien gecertificeerd en voldoen aan alle Europese normen voor speelobjecten op het water (EN 15649).

De ervaring leert dat een Challenge Track zich vaak al binnen één seizoen heeft terugverdiend. Bovendien kan met een kleine investering al gestart worden met een Challenge Track die te allen tijden verder uitgebreid kan worden. Er zijn bovendien een aantal basis Challenge Track pakketten beschikbaar met een extra aantrekkelijke prijsstelling.

Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden van Aquaglide voor uw zwembad? Bekijk dan de productpagina of neem direct geheel vrijblijvend contact met ons op. Aquaglide is bovendien ook beschikbaar voor buitenbaden en natuurwater zoals meren en plassen.

Neem contact op
Nieuwsbrief