Nieuws

Aquaglide Challenge Track bij Sportfondsen Rotterdam

Bij drie zwembaden van Sportfondsen Rotterdam kan vanaf maart dit jaar door jong en oud gespeeld worden op een prachtige nieuwe Aquaglide Challenge Track. Het gaat om Sportcentrum de Zevenkampse Ring, Recreatiecentrum Oostervant en het Oostelijk Zwembad. Met een Challenge Track wordt een dagje zwembad een spetterende belevenis!

Uniek en uitdagend

Een Challenge Track bestaat uit diverse opblaasbare speeltoestellen die aan elkaar gekoppeld worden. Zo ontstaat een hindernisbaan met glijbanen, evenwichtsbalken, trampolines en klimobjecten.

De speeltoestellen zijn modulair en kunnen eenvoudig geplaatst worden, dit maakt het systeem zeer flexibel. Door de toestellen steeds in een andere volgorde te plaatsen kan eindeloos gevarieerd worden. Ook is het heel eenvoudig om extra toestellen toe te voegen aan een bestaande Track voor nog meer spanning.

Challenge Tracks voor iedereen

Door een keuze te maken uit diverse speeltoestellen kan iedere denkbare Challenge Track gecreëerd worden. Ook bestaan er scherp geprijsde Challenge Track startpakketten. Bij Sportfondsen Rotterdam is gekozen voor het zeer complete Challenge Track 3-pakket, hierin zitten drie opstapelementen, Foxtrot evenwichtsbalk, Sierra klimtoestel en Zulu waterglijbaan. Deze Track kan maar liefst 21 gasten tegelijkertijd vermaken. De volledige Challenge Track 3 is hieronder weergegeven.

Meer speelwaarde tegen lagere kosten

Met een Challenge Track kan snel en eenvoudig extra speelwaarde toegevoegd worden aan ieder zwembad, zowel binnen als buiten. Meer speelwaarde betekend meer plezier en meer bezoekers. Een investering in een Challenge Track verdient zich altijd terug. Een verbouwing kan kostbaar en tijdrovend zijn. Met een Challange Track wordt ieder zwembad moeiteloos een spetterende belevenis voor een fractie van de kosten van een bouwkundige aanpassing.

Gezamenlijke investering

Sportcentrum de Zevenkampse Ring, Recreatiecentrum Oostervant en het Oostelijk Zwembad zijn aangesloten bij Sportfondsen Rotterdam en hebben de handen in één geslagen bij de aanschaf van hun Challenge Track. Dankzij deze samenwerking kunnen er straks nog meer mensen genieten van dit prachtige waterparcours en worden de investeringskosten bovendien onderling gedeeld. Door gezamenlijk te investeren verdient een investering in Aquaglide zich nog sneller terug!

Compact en compleet

Alle Aquaglide speeltoestellen zijn eenvoudig op te vouwen en kunnen opgeslagen of vervoerd worden met de standaard meegeleverde draagtassen. Ter indicatie: een Challenge Track 3 neemt in opgevouwen vorm niet meer ruimte in dan een standaard pallet (80×120 cm) en heeft een hoogte van slechts 100cm.

Eenvoudige installatie

Het plaatsen van een Challenge Track is heel eenvoudig. In veel gevallen kunnen de speeltoestellen bevestigd worden aan bestaande verankeringspunten die veelal in zwembaden aanwezig zijn. Mocht deze bodemverankering toch ontbreken dan kan ons ervaren duikteam dit voor u installeren zonder dat het water het bad uit hoeft. Ook bevestiging aan de kade is eventueel een optie.

Bij de drie zwembaden van Sportfondsen Rotterdam zijn geen extra aanpassingen nodig. Met de meegeleverde pomp kunnen de toestellen in een handomdraai gebruiksklaar gemaakt worden. Uiteraard komt elke Challenge Track compleet met alle toebehoren en een Nederlandstalige handleiding.

Hoogste kwaliteit

Kiezen voor Aquaglide is kiezen voor kwaliteit. Alle Aquaglide Platinum speeltoestellen zijn gemaakt van Duratex, een sterk meerlaags PVC. De toestellen zijn bovendien gecertificeerd en voldoen aan alle Europese normen voor speelobjecten op het water (EN 15649).

Sleutelklaar waterpret

Watergames & More staat voor topkwaliteit en klantgerichte service. Ook alle eventuele extra technische of bouwkundige werkzaamheden kunnen wij vakkundig, snel en effectief in eigen beheer voor u verzorgen.

Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden van een Aquaglide Challenge Track in uw zwembad? Bekijk dan de Aquaglide productpagina’s of neem direct geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Nieuwsbrief