Nieuws

Aquaglide 2016: meer spanning, meer plezier!

Met Aquaglide Platinum ontstaat in een handomdraai een spetterende topattractie in elk zwembad of buitenwater. Dit jaar is er zelfs nog meer te beleven. Met veel plezier stellen wij de nieuwe collectie van Aquaglide 2016 aan u voor!

Aquaglide: waterpret voor iedereen

Aquaglide is de wereldwijde marktleider op het gebied van opblaasbare speelstructuren. Er is een ruime keuze uit diverse opblaasbare trampolines, klimwanden, evenwichtsbalken en nog veel meer.

Nieuwe speelstructuren

Dit jaar lanceert Aquaglide diverse nieuwe speelstructuren waaronder de Cyclone, een spannend waterlooprad waar vier bezoekers tegelijkertijd in kunnen lopen. Groot, groter, grootst: de Supertramp 27” is een reusachtige trampoline van zes bij zes meter en biedt speelplezier voor 6 personen tegelijkertijd!

Het nieuwe Walk-on-Water loopelement daagt uw bezoekers uit: wie kan de overkant halen en wie valt in het water? Of laat uw bezoekers klimmen naar nieuwe hoogten op de King of the Mountain: een uitdagende klimwand met glijbaanelement.

Eindeloos veel variatie

Alle speeltoestellen van Aquaglide zijn modulair en kunnen eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden dankzij het unieke Interloc bevestigingssysteem. Blijf uw bezoekers verassen door bestaande toestellen steeds in een andere volgorde te plaatsen. Bovendien is het heel eenvoudig om nieuwe speeltoestellen toe te voegen aan een Challenge Track of Aquapark.

Zwembaden en buitenwater

Een Challenge Track wordt doorgaans in een zwembad geplaatst. Een Challenge Track is opgebouwd met toestellen uit de Adventure Series-reeks. Deze toestellen onderscheiden zich door een gering diepteprofiel en kunnen vrijwel allemaal geplaatst worden in zwembaden vanaf 1,20m.

Een Aquapark is een Aquaglide parcours op natuurwater. Speciaal voor dit doel zijn de grotere Resort Series-speeltoestellen ontworpen. Alle speeltoestellen zijn perfect uitwisselbaar en kunnen zonder problemen met elkaar gebruikt worden. De enige voorwaarde voor het plaatsen van de grotere (Resort Series) speeltoestellen in een zwembad is de diepte van het bad en een veilige afstand van de kade. Uiteraard adviseren wij u hier graag bij.

Combinatievoordeel

Speciaal voor zwembaden zijn er diverse Challange Track-pakketten beschikbaar. Deze pakketten bevatten diverse speelstructuren tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Uiteraard kunnen deze pakketten eenvoudig aangepast en uitgebreid worden met extra Aquaglide speeltoestellen.

Er bestaan ook diverse Aquapark-pakketten. Met deze pakketten ontstaat overal in een handomdraai een prachtige waterspeelplaats. Ook de allernieuwste 2016 speeltoestellen zijn in deze pakketten opgenomen. Het is uiteraard ook mogelijk de nieuwste speeltoestellen te koppelen aan een reeds bestaand Aquapark of Challenge Track. Ook kunt u geheel naar wens uw eigen park samenstellen.

Uniek maatwerk

Naast de grote hoeveelheid speelobjecten die standaard beschikbaar zijn is het vanaf nu bij Watergames & More ook mogelijk om uw Aquaglide speeltoestel geheel op maat te laten maken. Heeft u een idee of schets? Aan de hand van uw idee maken wij een conceptontwerp waarbij we zorgdragen dat alle specificaties in lijn zijn met geldende veiligheidsvoorschriften.

Op basis van dit concept maken wij een 3D-render en raming van de kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Vervolgens gaat Aquaglide aan de slag om uw ontwerp te realiseren. U krijgt dus een volwaardig Aquaglide speeltoestel dat perfect aansluit op alle andere toestellen van Aquaglide.

Naast de hoogste kwaliteit staat Watergames & More ook voor veiligheid: daarom verzorgen wij bij oplevering ook direct de certificering van alle toestellen op uw locatie.

Sleutelklaar en klantgericht

Wilt u ook meer bezoekers trekken en meer omzet genereren? Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van al het moois dat water te bieden heeft! Laat u inspireren door onze productpagina’s of neem geheel vrijblijvend contact met ons op: wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden!

Download nu de brochure of neem contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op
Nieuwsbrief